Tüm Kişileri Sil" seçeneği ne işe yarıyor?

iOS tabanlı cihazlarda (iPhone, iPad veya iPod Touch) standart olarak rehberdeki tüm kayıtları silme seçeneği bulunmamaktadır. Fakat bizim uygulamamız böyle bir imkan sunmaktadır.

Bu yüzden "Tüm Kişileri Sil" seçeneğini kullanmadan önce mutlaka yedek alın ve kendinize email ile yollayın.

"
Tüm Kişileri Sil" seçeneğini göremiyorum?

Yedek almadan rehberinizi yanlışlıkla uçurmayın diye Ayarlar'ın en altındaki bu seçeneği gizliyoruz. Eğer bu seçeneği görmek istiyorsanız en az bir kere VCF formatında yedek almanız gerekir.

Yinelenen Kayıtları Bul" seçeneğini de mi bu yüzden göremiyorum?

Evet :) Rehberinizdeki bire bir aynı olan fazla/gereksiz kayıtları temizleyen bu özelliğin çıkabilmesi için de yine en az bir kere yedek almanız gerekir.

Feedback and Knowledge Base