Merhaba silinen rehberi geri yükleyemiyorum lütfen yardımcı olunuz
-
anonymous commented
Rehberi sil butonu koymuşsunuz tüm numaralar gitti iki gündür uğraştım getiremedim böyle saçmalık olmaz siliyorsanız proğram hafızasından silin komple telefondan silmek ne demek bu konuda yardımınızı bekliyorum acil
-
anonymous commented
Kişilerim silindi geri getirme Yok
-
anonymous commented
Uygulamanızı kaldırmak istedim ve numaralarım kalmasın diye sadece sizden silineceğini düşünerekten hepsini sildim ve şu anda rehberimde tek bir numara bile kalmadı. Bu durumun derhal düzeltilsini istiyorum
-
anonymous commented
Rehberim silinmiş yardımcı olun lütfen
-
Rehberim silindi commented
Uygulamadaki isimleri sil butonu alınan yedeği sil olarak algılanıyor acil o sekmeyi kaldırın insanlar (ben dahil) madur oluyor siz apple mühendislerinden daha mı iyi biliyorsunuz da böyle bir sekme ekliyorsunuz madem çok bilip o sekmeyi eklediniz şimdide söyleyin bakalım sildiğimiz rehberi nasıl geri getireceğiz!!!
-
Zafer commented
Rehberi yedekledim 130 kişi,mail adresini eklemen gerekiyor dedi uğraştım bulamadım ve sıkıldım!sonrasında programı silmeyi düşündüm!fakat yedeklediğim rehber uygulmnzda kalmasın diye Numaraları sil diye buton koymuşunuz?ona bastığımda bütün rehberim gitti?hayatımda gördüğüm en saçma iş yapmışsınız,ne hakla benim rehberim gidiyor?araştıra araştıra mail adresinin olması gerektiğini gördüm,bunları adım adım yazmak zormu?silinen dosya da bilgisayarda uğraşıp yarısını kurtarabildim..O kadar karmaşıklığa gerek yok!reklamları sokmayı biliyonuz,muhtemelen herkes bu hatayı yapmışki uyarılarda öyle yapmayın böyle yapmayın yazmışssınız onuda iş işten geçtikten sonra gördüm..Yaptığınız işin ağzına tüküreyim..
-
anonymous commented
Yenı tele gectım numaralarımı goremıyorum
-
Ezran commented
IPhone’unuzun “Mail” uygulamasında kendi e-postanızla oturum açmanız gerekiyor.
-
Bekir commented
Telefonumu değiştirdim yeni telefonuma mail attım yedeğimi açıyor ama telefona yüklenmiyor yardım larınıZı rica ederim
-
Esmanur commented
Rehberde sildiğim kişiyi geri getiremiyorum lütfen yardımcı olun
-
anonymous commented
REHBERİ TEKRAR NASIL GERİ YÜKLEYEBİLİRİM YARDIM LÜTFEN
-
anonymous commented
Yazgül
-
anonymous commented
Yazgül