Skip to content

Rehberimi nasıl geri yüklerim?

Daha önce uygulamamızla yedek aldığınız tüm kişilerinizi, .vcf uzantılı yedek dosyasına iPhone, iPad ya da iPod Touch'ın Mail uygulamasında tıklayarak geri dönebilirsiniz. Bu, yani vcf dosyasından rehberi geri yükleme iOS tabanlı cihazlardaki Mail uygulamasının standart bir özelliğidir. 

Önce içinde .vcf uzantılı yedek dosyası bulunan ve daha önce kendinize yolladığınız email mesajını Mail uygulamasında aratın. Bulduktan sonra da yedek dosyasına tıklayın.

Sonra da karşınıza çıkacak "XXX Kişinin Tümünü Ekle" seçeneğini kullanarak yedek dosyasındaki tüm kişileri cihazınızdaki Adres Defterine aktarın.



Fakat unutmayın .csv uzantılı dosyaları bu şekilde geri yükleyemezsiniz. CSV bir yedek dosyası değil sadece bir dışa aktarım dosyasıdır. Bu yüzden rehberinizi her zaman VCF olarak yedeklemelisiniz.

Peki Uygulama İçi vCard Geri Yükleme seçeneği ne işe yarıyor?

Uygulamamız yedek vCard (VCF) dosyalarını aynı zamanda uygulama içinde de saklar. Uygulamayı cihazınızdan silmediğiniz ya da dosyaları kendiniz silmediğiniz sürece de bu yedek dosyaları uygulama içinde saklanır.

Dilerseniz bu yedek dosyalarının üzerine tıklayarak da aynı Mail uygulaması ile yaptığınız gibi rehberinizi geri yükleyebilirsiniz. Fakat lütfen cihazınızdaki bu yedeklere güvenip yedek dosyalarını kendinize email olarak göndermeyi ihmal etmeyin.

Feedback and Knowledge Base